Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Drepturi de autor online.

Bună ziua, dețin un site-web pe persoană juridică .

1.Mai multe articole mi-au fost copiate și inserate pe un alt site web fara sa imi fi cerut consintamantul și in unele cazuri fără a preciza sursa. Cum mă poate ajuta o plangere la politie fara a actiona in instanta?

2. Am un prieten cu o problema asemanatoare, aceaiasi persoana ii publica videoclipurile de pe canalul său de youtube, pe o pagina de stiri(facebook), insinuand ca videoclipul este live, cum prevede legea drepturile de autor online ?

Problemă: pe banii mei, pe munca mea, creez conținut fără a avea vreun câștig, iar alții vin. copiază și au câștiguri .....
În afară de instanta de judecata nu exista alte solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un canal de youtube de aproximativ 5 ani. mi-a ... Sandu98 Sandu98 Buna ziua! Detin un canal de youtube de aproximativ 5 ani. Mi-a placut sa fac stream pe el si sa postez videoclipuri. In 2025 m-am axat mai mult pe el si am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? alexandu823 alexandu823 Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site. Am discutat cu respectivul ca lucrarea sa nu fie copiata, ci sa o faca chiar ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor chimardan chimardan Buna ziua , pun aceasta intrebare in speranta ca cineva va putea sa ma ajute si binenteles si pe alti terti cu aceasta problema , astfel : Ce trebuie facut ... (vezi toată discuția)