avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poprire venituri salariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poprire venituri salariale

Am primit acum cateva luni de la un executor o cerere de poprire pe veniturile salariale ale unui angajat. Am raspuns executorului ca vom efectua poprirea incepand cu luna august. Intre timp, angajatul a formulat contestatie la executare, iar instanta a dispus supendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei.
Creditorul a declarat recurs impotriva incheierii de suspendare a executarii.
Atat contestatia, cat si recursul au urmatorul termen in 2010. Recent am primit din nou o cerere de infiintare a popririi din partea executorului (care nu a fost informat oficial de formularea contestatiei la executare), iar eu intentionez sa-i raspund ca nu vom efectua poprirea atata timp cat instanta a dispus suspendarea executarii silite.
E bine asa? Ce efecte produce recursul declarat de catre creditoare impotriva incheierii de suspendare a executarii silite?
Devreme ce executarea silita se face la cererea creditorului, nu este obligatia acestuia sa-l informeze pe executorul judecatoresc ca debitorul a formulat o contestatie la executare si mai ales de faptul ca instanta a suspendat executarea silita?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 17:26, 13 Decembrie 2009
aveti grija ca noua instiintare de la executor sa nu provina din alt dosar de executare, pe de o parte, pe de alta parte, recursul, nu suspenda executarea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare-suspendare poprire MARIKO9 MARIKO9 Am primit acum cateva luni de la un executor o cerere de poprire pe veniturile salariale ale unui angajat. Am raspuns executorului ca vom efectua poprirea ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita ContSters22096 ContSters22096 cererea de suspendare a executarii silite a fost admisa; creditorul a formulat recurs. inainte de solutionarea recursului, contestatia la executare a fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare / suspendare recurs/ poprire Romeo Babias Romeo Babias HELP: am o speta la care astept o sugestie: clienta mea a pierdut in fond si apel, creditorul obtinand astfel titlul executoriu. Am facut recurs unde am ... (vezi toată discuția)