avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina achiziționată din Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina achiziționată din Germania

Bună ziua!
Am achiziționat o masina din Germania care avea mai putin de 6 luni de la data puneri în funcțiune dar avea peste 6000 de km, tb sa plătesc tva-ul in Romania având în vedere că l-am plătit in Germania?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2020
Hacienda, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitionare auto second hand germania,conditiile pentru auto second hand cindeamihai cindeamihai Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un automobil din Germania si doresc sa aflu cat mai exact ce insemna auto second hand.Masina este 2011 luna a 6 ... (vezi toată discuția)
Tva pentru masina dobandita in strainate Alex VF Alex VF Buna ziua tuturor. As vrea sa clarific urmatoarea situatie. In 2016 am incheiat un contract de munca cu o firma din Germania, cu sediul in Germania. In 2020 ... (vezi toată discuția)
Am încercat să înmatriculez în românia o mașină nouă, cumpărată în italia, și mi s-a cerut să plătesc din nou tva. este normal? huiualexandru huiualexandru Buna ziua. Astăzi am incercat sa înmatriculez in Romania, masina cumpărată noua din Italia, in mai 2018. Sunt persoana fizica, iar la anaf mi-au cerut sa ... (vezi toată discuția)