avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comisie disciplina blocata!?!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comisie disciplina blocata!?!

Buna ziua! E legal ca o comisie de disciplina sa nu se intruneasca pe motiv ca exista un proces penal pe rol ; mai precis in aprilie 2019 un functionar public dupa un schimb de replici a sarit la bataie la mine, iar eu am ripostat , doborandu l, in iulie 2020 am sesizat comisia institutiei si pana astazi nu am fost convocat , motivandu mi verbal jurista ca exista un proc penal de ultraj , proc. Intentat de fctionar impotriva mea. Multumesc! Ce i de facut!?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 15:02, 13 Martie 2020
Da, ”penalul ține în loc disciplinarul și civilul”! Ce să fie de făcut, trebuie să vă apărați. Veți fi citat la Parchet și trebuie să vă angajați un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie disciplina katap katap In aprilie 2019 am avut o altercatie verbala cu un functionar public al Directiei san vet Vaslui intr un birou al institutiei , in calitate de agent economic ... (vezi toată discuția)
Daca comisia de disciplina este neconstitutionala, cum poate ... VivieneV VivieneV Daca comisia de disciplina este neconstitutionala, cum poate fi sanctionat un functionar public? (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina victorya_21 victorya_21 La intrunirea comisiei de disciplina in cadrul unei institutii ,,persoana care trebuie judecata poate fi insotita de avocat sau poate fi reprezentata doar de ... (vezi toată discuția)