avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare bani comanda online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bani comanda online

Cum pot recupera banii de la o comanda online, plata numerar la livrare ce a fost o țeapă?
Am comandat online parfumuri de pe un site, ce avea la contact un nr de tel la care nu răspunde nimeni, fără vreo adresa. Coletul primit nu era însoțit de o factura, ci doar de AWB de la curier si un nr de tel si nume de expeditor, persoana fizica reprezentant al altui site decât cel de pe care am comandat. La email site, primesc raspuns ca nu pot trimite mail. La nr de tel nu răspunde nimeni. Ce pot face? Eu vreau sa returneze comanda si vreau banii înapoi. Mai sunt sanse de recuperare bani sau e o țeapă si nu pot face nimic? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:37, 18 Martie 2020
Daca comandati de pe site-uri fantoma/necunoscute si credeti ca ati gasit un chilipir....
Puteti incerca sa faceti o plangere la ANPC, daca cunoasteti numele firmei.
Poate va ajuta si o plangere la politie pentru inselaciune si vanzare de lucruri contrafacute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt colet fan curier Razvan_fx Razvan_fx Buna ziua, As dori sa va rog sa ma ajutati cu un sfat: Am dat acum 3 saptamani comanda la un colet la o firma mare de mobila (nu o sa precizez numele aici), ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)