avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... drepturile unei familii monoparentale, părinte cadru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

drepturile unei familii monoparentale, părinte cadru medical

doresc sa știu dacă find familie monoparentala cu copil de 15 ani cu certificat de dizabilități beneficiez de concediul de îngrijire copil pana la 18 ani pe perioada stări de urgenta find cadru medical
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Drepturile mamei in caz de intrerupere serviciu pt crestere copil cu probleme dupa 7 ani lizucalavi lizucalavi Sunt mama unui copil diagnosticat cu autism, si beneficiez de statutul de insotitor pentru copilul cu handicap pana la varsta de 7 ani. Am aproximativ 15 ani ... (vezi toată discuția)
indemnizatie crestere copil cu handicap mediu, de la 3 la 7 ani zahariapetro zahariapetro am o rugaminte doresc sa stiu daca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului de la 3 la 7 ani pentru copilul care are handicap mediu pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Cic (handicap grav) Stelianro Stelianro Buna ziua, Pana la ce varsta a copilului cu handicap grav mama poate beneficia de concediu de crestere si ingrijire copil cu dizabilitati? Mentionez ca fiul ... (vezi toată discuția)