avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... LIBERE PENTRU PARINTI
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

LIBERE PENTRU PARINTI

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
Mama lucreaza si cere liber.
Tatal pe certificatul de nastere este "socrul" femeii, deoarece tatal era in inchisoare cand s-a nascut copilul. Tatal biologic si femeia nu sunt casatoriti. Tatal biologic lucreaza.
Socrul - tatal de pe certificat - este batran (74 ani) si bolnav conform declaratiei date. Este pensionar.
In aceasta situatie, mama poate beneficia de legea 19/2020?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declarare copil nascut la doua luni dupa divort mihali mihali Buna dimineata, Va rog mult ajutati-ma cu un sfat legat de urmatoarea situatie: Un copil se va naste peste doua luni dupa ce parintii sai au divortat. Tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem o situație dificila in care mama mea și a refăcut ... Annamaria2306 Annamaria2306 Buna ziua, Avem o situație dificila in care mama mea și a refăcut viața împreuna cu altcineva și in 2020 aceasta a născut. Menționez ca mama mea nu ... (vezi toată discuția)
Despre legea 19/2020 ANDREEA STA ANDREEA STA Mama lucrează la privat ,iar tatăl este pensionar. Copilul are 9 ani. Mama poate beneficia de zile libere conform legii 19/2020? Va multumesc (vezi toată discuția)