avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Rate la Dezvoltator persoana fizica
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Rate la Dezvoltator persoana fizica

Buna ziua, doresc si eu daca se poate sa ma sfatuti sau sa imi spuneti in ce situatie ma aflu ca , chiar nu mai inteleg din contractul de rate direct la dezvoltator persoana fizica .
In perioada aceasta pot fi scutita de ratele aferente lunilor in care suntem nevoiti sa nu mai lucram si in conditiile actualr nu mai avem loc de munca si un venit pentru a achita ratele de 540 euro / luna si mie frica sa nu ma dea afara din casa...cu 2 copii....
In contract am la punctul 9 Forta Majora in el scrie: In caz de forta majora niciuna dintre partile prezentului inscris nu va fi raspunzatoare pentru neindeplinirea totala sau partiala a obligatiilor ce ii revin,ori pentru executarea acestora cu intarziere , daca acestea au fost determinate de forta majora.
Forta majora exoneraza partile de raspundere in cazul executarii necorespunzatoare sau cu intarziere a obligatiilor asumate prin prezenta promisiunii de vanzare-cumparare.
Va rog frumos sa imi spuneti ce pot sa fac....Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2020
Vasilescu Raluca, utilizator

Alte discuții în legătură

Exemple de antecontracte amuka amuka Buna ziua! As avea nevoie de cateva modele de antecontracte de vanzare-cumparare, mai exact: - model promisiune unilaterala de vanzare - model promisiune ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii obligatiilor contractuale andreea.ruxandra andreea.ruxandra Buna ziua, spuneti-mi, va rog, daca problema suspendarii executarii obligatiilor contractuale din cauza de forta majora , pe durata imposibilitatii de ... (vezi toată discuția)
Renegociere cotract inchiriere spatiu publicitar Mihaelafifi Mihaelafifi Buna ziua! Am un contract incheiat pe o durata de 10 ani intre asociatia de proprietari a blocului si o firma de publicitate. De abia dupa 5 ani de la ... (vezi toată discuția)