avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Intrebare despre noua ordonanta militara
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Intrebare despre noua ordonanta militara

Buna ziua . Am si eu o intrebare ,as dori sa stiu daca pot sta la alt domiciliu decat cel stabilit prin lege(tinand cont de noua ordonanta militara) si ce proceduri ar trebui sa fac pentru asta.
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cetatean roman fara domiciliu? prodan_larisa prodan_larisa Buna ziua, Un cetatean roman, care calatoreste in baza pasaportului in mai multe tari (insa in nici una nu are permis de sedere, deci nu sta mai mult de 183 ... (vezi toată discuția)
Actiune stabilire domiciliu minori dupa refuzul apelului desi minorul locuieste stabil de 8 luni la mine baciuemilromulus baciuemilromulus In aprilie 2014 s-a emis o hotărâre de srabilire domiciliu cei doi minori de 6 si 9 ani la mama. La o luna, cel mare, de 9 ani, si-a luat casa in spate si ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)