avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Conf.legii care e calculul
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Conf.legii care e calculul

Bună seara , mă numesc Maria și sunt părinte monoparental, lucrez într-un depozit cu un salariu de 3210 brut și CONFORM LEGII COVID19 PENTRU A STA CU CEI 2 COPII MINORI.. EU CE SALARIU NET VOI PRIMI?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 23 Martie 2020
Indemnizația pentru fiecare zi liberă se plătește din capitolul aferent cheltuielilor de personal din bugetul de venituri și cheltuieli al angajatorului și este în cuantum de 75% din salariul de bază corespunzător unei zile lucrătoare, dar nu mai mult de corespondentul pe zi a 75% din câștigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere acasă cu copii Moldayasi Moldayasi Cum m se calculează zilele libere că sa stai acasă cu copilul conf.Decretului cu coronavirus? Din salariul brut al angajatului sau salariul brut pe ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic ANAMARIAC22 ANAMARIAC22 Bună ziua! Am și eu doua intrebari. 1. Soțul meu urmează sa fie dat în șomaj tehnic. Șomajul tehnic este 75% la din salariu brut din contract? 2. ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 zile libere milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi explicati care va fi calculul pt aceste zile libere art.3 din legea 19/2020. (vezi toată discuția)