avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Anulare Vacanta
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Anulare Vacanta

Buna ziua!As vrea să-mi anulez vacanta de vara tanand cont de pandemia de coronavirus.Eram programați cu concediul in perioada de 13.07.2020 Eu soția iar fabrica la care lucrează soția este închisă și urmează anularea concediilor.Iar copilul posibil să de-a capacitatea in perioada aceasta.Am sunat la agenție și îmi percepe comision de 10%. Din valoarea biletului.Au dreptul să perceapă comision?Multumeac

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont banca ContSters310434 ContSters310434 Buna ziua, Am avut in urma cu 9-10 ani un card de salariu la banca (nu mai stiu cum se numea atunci). La un an dupa deschidere am inchis contul completand ... (vezi toată discuția)
Teapa legala de la banca? alina_25 alina_25 O ruda a lucrat la o fabrica 2012-2013 si a fost necesar sa isi faca un card de debit pe care isi primea salariu. In 2013 a fost ... (vezi toată discuția)
Taxa legala? medicul de familie imi cere bani pentru adeverinte... Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Am o nedumerire si va rog sa ma luminati. Suntem inscrisi toata familia la acelasi medic de familie care lucreaza sub forma de S.R.L. Ce mi se pare ... (vezi toată discuția)