Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel_MIMLXXXVII 
	    	Utilizator

Gabriel_MIMLXXXVII 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
DITL ar trebui sa aiba un istoric de rol si acolo ar trebui gasite macar tipurile de acte de proprietate.
Incercati la arhivele locale si la Camera notarilor Publici judeteana.
 Gabriel_MIMLXXXVII 
	    	Utilizator

Gabriel_MIMLXXXVII 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
 Gabriel Klein Kiritescu, utilizator 	
			 Citescsainvat 
	    	Utilizator

Citescsainvat 
	    	Utilizator	    

jorrdy	                   

Bună ziua. Aș dori să știu dacă primăria poate stabili pe baza datelor înscrise în  registrul agricol \'59 - \'63 care este intravilanul ... (vezi toată discuția)
	                    jorrdy	                   

Bună ziua. Aș dori să știu dacă primăria poate stabili pe baza datelor înscrise în  registrul agricol \'59 - \'63 care este intravilanul ... (vezi toată discuția)

brown_eyes	                   

Buna. Problema este urmatoarea: Am descoperit de curand ca pe numele bunicii nu se afla nici macar un hectar de padure, desi se stie ca ar trebui sa aiba ceva ... (vezi toată discuția)
	                    brown_eyes	                   

Buna. Problema este urmatoarea: Am descoperit de curand ca pe numele bunicii nu se afla nici macar un hectar de padure, desi se stie ca ar trebui sa aiba ceva ... (vezi toată discuția)

leusan	                   

Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)
	                    leusan	                   

Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)