Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

zile libere acordate părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ

Salut,

Sotia unui coleg de munca beneficiaza de zile libere acordate părinților pentru supravegherea copiilor , în situația închiderii temporare a unităților de învățământ pana la data de 16.04.2020. Sotul, angajatul nostru , de maine lucreaza in regim de telemunca pana la data de 16.04.2020.In acest caz este afectat concediul sotiei?nu mai indeplineste conditiile de baza de acordare a acestei facilitati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz nu este afectat concediul sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 și decretul 195/2020 Florentina N Florentina N Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta si am nevoie de o opinie juridica obiectiva.... Conform celor inscrise la art. 1 alin. (2) din Legea 19/2020, ... (vezi toată discuția)
Compensatie legea 19/2020 gabi_faurar gabi_faurar Daca eu sunt cadru militar, iar sotul meu inginer de telecomunicatii la o firma privata si lucreaza de acasa de la instituirea starii de urgenta, eu pot ... (vezi toată discuția)
Hotărârea nr. 217/2020 FlorinKM FlorinKM Bună ziua. Soția mea de afla acasă conform Hotărârii nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere ... (vezi toată discuția)