avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stie cineva daca s-a publicat vreun raport din care sa ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stie cineva daca s-a publicat vreun raport din care sa rezulte momentul in care managerii de spitale au solicitat echipamente de protectie pentru personalul medical?

Competenta managerilor din spitale ar trebui analizata si sub acest aspect pe care eu il.consider vital.
Cine nu a dat dovada de previziune ar trebui sa isi dea demisia de onoare.
Cei care nu isi dau demisia de onoare ar trebui destituiti.
Daca nu s-au descurcat anterior de aceasta criza nu cred ca se vor mai descurca de acum incolo.

Varianta cu personalul medical care sa acorde asistenta medicala fara echipament de protectie adecvat constituie un adevarat dezastru epidemiologic.

Daca lucrurile vor continua in acelasi ritm va trebui sa fie adusi medici din China, India, Pakistan, s.a.m.d.
Si cu asistentele medicale situatia va fi similara.

Si asa va aparea alta problema, cum vor fi gasiti noi manageri...?
Se vor gasi sau nu?

Refomandarea mea ar fi sa se evite criteriile avute in vedere anterior, mai ales cele legate de rudenie...si afinitate...

Cu toate acestea, nu este necesar obligatoriu ca managerul sa fie medic.
Trebuie sa cunoasca si sa inteleaga problemele medicilor si sa ia masuri operative pentru a putea pastra un echilibru in acest dezechilibru social si medico-sanitar.

Cert este un lucru, un manager trebuie sa ia masuri de protectie pentru personalul medical pentru a ramane cat mai multi medici din cei activi in prezent.Cati vor mai ramane pentru ca dezastrul.deja este produs intr-un procent ingrijorator de ridicat.
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii - am nevoie de raspuns urgent! DiaDia21 DiaDia21 Buna seara! Asa cum am mai mentionat sunt angajata intr-un laborator de analize medicale din martie 2017, in departamentul de Anatomie patologica pe postul ... (vezi toată discuția)
Ingrijire_persoana-varstnica ailito99 ailito99 Buna ziua, Am un unchi sa-i zicem X, var al mamei (decedate). Singurele rude sunt, in ordinea gradului de rudenie: un var primar, si nepoti de la veri ... (vezi toată discuția)