avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Stie cineva daca s-au facut camere din geamuri de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Stie cineva daca s-au facut camere din geamuri de termopan izolate in spitale si in locurile unde se verifica pacientii?

Camerele din geamuri din termopan ar izola si s-ar face si economie de combinezoane.
Ma refer la ideea ca pacientul sa se afle in camera izolata pentru a fi consultat in spital.Sa existe o despartitura pentru manusi in scopul ca medicul sa.poata atinge pacientul fara sa existe risc de contaminare.
Acea camera izolata se poate dezinfecta dupa fiecare pacient ori prin picurarea de genul stingerii incendiilor ori prin jet manual doar ca asa ar fi mai complicat ca ar trebui deschisa camera izolata.
Este vorba de o abordare a problemei asa cum se manipuleaza virusii in laborator in spatiu inchis ermetic, ca sa se inteleaga mai clar la ce.ma refer.
S-ar face economie de combinezoane si se pare ca medicii nici nu prea au combinezoane.

Ar mai produce si cei cu geam termopan pentru ca in acesta perioada nu cred ca au productie.
Cred ca in 2 zile se poate face un numar foarte mare de astfel de camere de termopan izolate ermetic.si asa s-ar rezolva problema.cu lipsa combinezoanelor de.protectie.

Pentru locurile unde pacientii stau la.hoteluri ar trebui urmata o procedura inversa, in sensul ca medicul sa stea izolat in camera.Insa, in acest caz ar trebui schimbate manusile.de cauciuc dupa fiecare pacient examinat.
Manusi cred ca au...si nu ar fi o problema astazi...
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Procedura corectă de echipare si dezechipare a medicilor si asistenților medicali cu echipamentul de protecție pentru covid 19 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Este necesara echiparea si dezechiparea corectă pentru a se evita contaminarea cu COVID 19. Va arata chinezii: https://youtu.be/TgWUX7fD4-A (vezi toată discuția)
Masuri concrete de protectie impotriva conoravirusului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Necesitatea de a se face una sau mai multe fabrici in Romania care sa produca masti si viziere de protectie ( de genul celor care au jandarmii ) impotriva ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)