Camerele din geamuri din termopan ar izola si s-ar face si economie de combinezoane.
Ma refer la ideea ca pacientul sa se afle in camera izolata pentru a fi consultat in spital.Sa existe o despartitura pentru manusi in scopul ca medicul sa.poata atinge pacientul fara sa existe risc de contaminare.
Acea camera izolata se poate dezinfecta dupa fiecare pacient ori prin picurarea de genul stingerii incendiilor ori prin jet manual doar ca asa ar fi mai complicat ca ar trebui deschisa camera izolata.
Este vorba de o abordare a problemei asa cum se manipuleaza virusii in laborator in spatiu inchis ermetic, ca sa se inteleaga mai clar la ce.ma refer.
S-ar face economie de combinezoane si se pare ca medicii nici nu prea au combinezoane.
Ar mai produce si cei cu geam termopan pentru ca in acesta perioada nu cred ca au productie.
Cred ca in 2 zile se poate face un numar foarte mare de astfel de camere de termopan izolate ermetic.si asa s-ar rezolva problema.cu lipsa combinezoanelor de.protectie.
Pentru locurile unde pacientii stau la.hoteluri ar trebui urmata o procedura inversa, in sensul ca medicul sa stea izolat in camera.Insa, in acest caz ar trebui schimbate manusile.de cauciuc dupa fiecare pacient examinat.
Manusi cred ca au...si nu ar fi o problema astazi...