avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somajul tehnic si prima casa
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somajul tehnic si prima casa

Somajul tehnic afecteaza procesul de acordare a acreditului pentru prima casa?
Eu ma aflu in stadiul in care creditul mi-a fost aprobat dar imobilul nu este gata. Stiu ca urmeaza sa redepun dosarul din nou catre FNGCIMM, si din nou va fi evaluat de banca, asta urmand sa se intample in luna mai cand imobilul va fi finalizat.
Daca eu voi intra din luna aprilie in somaj tehnic, va fi un impediment pentru obtinerea aprobarilor finale sau banicile vor tine cont de situatia pandemica care a generat aceste schimbari?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Act aditional antecontract vanzare-cumparare imobil prima casa diana_fed diana_fed Buna seara, Pe 18 februarie 2015 am semnat la notar un antecontract de vanzare-cumparare pentru un imobil nou (achitand dezvoltatorului si avansul de 5%), ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament - intarziere intabulare/ apartamentizare Clau SB Clau SB Buna ziua, Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament intr-un imobil nou (in constructie). Am platit deja avansul de 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Prelungire antecontract imobil in constructie nmar nmar Bună. Am un antecontract cu termen mâine, 20 martie, pt ap. în bloc nou încă în construcție (peste minim 2 luni vor termina, nu ma afectează ... (vezi toată discuția)