avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ce se intampla cu fondurile europene in perioada ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ce se intampla cu fondurile europene in perioada aceasta?

Salut,

Tatal meu are o firma prin care produce diverse masinarii. In aceasta perioada, era programat sa mearga si sa monteze masinaria pentru unul dintre clientii sai.

Acest client trebuie sa aiba masinaria functionala, pentru a fi apoi evaluata in privinta fondurilor europene. Din cate am inteles, totul este destul de la limita.

Acum, problema: clientul tatalui meu este in celalalt colt al tarii. Tatal meu are hipertensiune si obesitate de grad 3, plus o varsta inaintata si fost fumator inrait, ceea ce il plaseaza in populatia la risc pentru deces determinat de coronavirus.

Clientul face presiuni pentru a merge la el, sa monteze masinaria, spunamd va daca nu va avea masinaria montata, va pierde fondurile europene.

Tatal meu incepe sa cedeze, si deja face pregatirile pentru a pleca.

Montajul va tine 2 saptamani. Destul cat sa nu se poata intoarce in cazul in care situatia degenereaza si mai mult si se restrictioneaza circulatia. Daca s-ar intampla ceva, noi nu am putea merge, el nu ar putea veni. Exista sansa sa plece si sa nu se mai intoarca.

Clientului nu-i pasa. Conteaza doar sa fie gata masinaria.

Exista vreo modalitate prin care ar putea sa evite plecarea? Care este situatia fondurilor europene?
Se poate amana evaluarea masinariilor, si clientul sa primeasca in continuare fondurile europene?

Multumesc anticipat,
Abel
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
IustinAbel, utilizator

Alte discuții în legătură

Întoarcere minor din străinătate DianaCatrina DianaCatrina Bună ziua! Am o fetiță de opt ani, care are domiciliul stabil la tatăl ei și asupra căreia avem custodie comună. El vrea să plece cu ea într o ... (vezi toată discuția)
Tată alcoolic, cartofor, dependent de substanțe cu efect psiho-activ. ... Giosu Costinel Giosu Costinel Tată alcoolic, cartofor, dependent de substanțe cu efect psiho-activ. Bună ziua! Sunt un tânăr de 19 ani, urmează să susțin examenul de bacalaureat. ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)