avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am de primit o cautiune din germania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am de primit o cautiune din germania

Am fost achitat intr un dosar in germania , la vremea respectiva am platit 1200 euro cautiune , am fost judecat si achitat in acest dosar , am primit niste hartii acasa in lb germana prin care imi cere datele contului pentru inapoierea “depozitului de garantie”, am trimis mail , am sunat ,a vorbit o cunostinta in locul meu la telefon deoarece nu cunosc lb germana si in engleza ar fi prea frumos sa poti comunica cu statul german , si la fel i s a comunicat sa trimita mail, am trimis mail cu numarul dosarului poze la hartii, contul bancar absolut tot in schimb niciun raspuns , e posibil sa mai recuperez aceasta suma de bani?

Alte discuții în legătură

Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)
Amenzi germania Claudiuclaudiuclaudiu Claudiuclaudiuclaudiu Salut, am primit o amenda de 800 euro dupa ce am fost retinut preventiv o luna pt furt in urma cu aproximativ un an. Mai aveam doua amenzi de tren care stiu ca ... (vezi toată discuția)
Frauda? contract de munca contracost ChavaLito ChavaLito buna ziua,am gasit un loc de munca pe un site,in germania la un hotel,ca agent de paza,am trimis un cv si mi sa raspuns ca \'sunt acceptat si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)