avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... PFA instructor fitness - somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

PFA instructor fitness - somaj tehnic

Buna seara,

Sunt PFA si obtin venituri in urma unui contract de colaborare/prestari servicii la o sala de fitness. Activitatea clubului a fost suspendata incepand cu 19.03.2020.
In prezent nu obtin venituri ca antrenor de fitness, dar am un act aditional semnat pentru alte servicii prestate in cadrul clubului, cu un salariu fix care a scazut la 75% din valoarea initiala, din cauza crizei..
Venitul meu a scazut cu peste 75-80% fata de lunile trecute.
Pot solicita ajutorul de somaj tehnic in aceste conditii?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Forma juridica pentru antrenor fitness cu autorizatie pe 1 an Maria_ Maria_ Buna ziua. Ce forma juridica trebuie sa aibe un antrenor de fitness? Autorizatia initiala se da pe 1 an, dupa care se reinnoieste din 2 in 2 ani. Cum poate ... (vezi toată discuția)
Legislatie sportivi activitate dependenta aadana67 aadana67 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire intr-o situatie: O persoana fizica autorizata in CAEN 9319 Alte activitati sportive, incheie cu un club sportiv un ... (vezi toată discuția)
Infinatare pfa chartered chartered Buna ziua, Va solicit ajutorul in urmatoarea speta. Sunt angajat cu CM pe postul de antrenor in cadrul unei baze sportive. Patronul ma preseaza sa incheiem ... (vezi toată discuția)