ContSters79526 
	    	Utilizator

ContSters79526 
	    	Utilizator	    

Gabriel Nicu 
	    	Utilizator

Gabriel Nicu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Nicu 
	    	Utilizator

Gabriel Nicu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Nicu 
	    	Utilizator

Gabriel Nicu 
	    	Utilizator	    

ContSters114133 
	    	Utilizator

ContSters114133 
	    	Utilizator	    

Livica	                   

Fostul meu sot ( navigator) pleaca prin aceeasi agentie de crewing , inregistrata in Romania,  de foarte multi ani si pentru a demonstra ca nu plateste pensia ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Fostul meu sot ( navigator) pleaca prin aceeasi agentie de crewing , inregistrata in Romania,  de foarte multi ani si pentru a demonstra ca nu plateste pensia ... (vezi toată discuția)

Livica	                   

Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)
	                    Livica	                   

Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)

ContSters114133	                   

in urma plangerii facute pentru neplata pensiei de intretinere,procurorul a decis prin ordonanta scoaterea de sub urmarirea penala a sotului si sanctionarea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters114133	                   

in urma plangerii facute pentru neplata pensiei de intretinere,procurorul a decis prin ordonanta scoaterea de sub urmarirea penala a sotului si sanctionarea ... (vezi toată discuția)