avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Plata somajului tehnic situatia de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Plata somajului tehnic situatia de urgenta

Buna ziua .
Sunt pfa sau i.i. si nu am cot bancar . Pot solicita plata somjului tehnic prin posta ?
Cred ca puteti. Problema va fi ulterior, cand veti fi verificat. Sa corespundeti.
Plata se efectuează în conturile bancare deschise la unitățile bancare de beneficiarii indemnizației.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Intr-adevar asa scrie in OUG. Dar mai...intrebati.
Legea este clara in aceasta privinta.
Daca considerati ca mai poate fi ceva "clar" in aceste circumstante, va invidiez. Respect.

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic pfa Elena27C Elena27C Daca nu am cont bancar pe PFA ,pot depune cerere pt somaj tehnic? (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica mariavictor mariavictor Buna ziua, Am o executare silita pe persoana fizica, pentru care am primit adresa de poprire la una din societatile unde am lucrat pana la data ... (vezi toată discuția)