avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... indemnizatie pt.incetarea activitatii ca PFA
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

indemnizatie pt.incetarea activitatii ca PFA

Buna ziua,

Sunt pensionar din 2010 si PFA cu activitate de traducator din 2012. Incepand de vreo 2 saptamani nu mai primesc comenzi de traducere de la clienti si va intreb daca am dreptul la o indemnizatie (compensare) pe perioada pandemiei de Coronavirus.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Data acordare indemnizatie crestere copil adrianf adrianf Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: [b][u]Datele problemei[/u][/b]: -in 2010 eu am activat ca si PFA pana in luna ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)
Plata taxe si impozite pfa vs. indemnizatie pt. crestere a copilului ana-maria_b ana-maria_b Buna seara. Sunt PFA traducator din anul 2012 si sunt insarcinata in luna a 8 a. Voiam sa stiu daca neplata contributiilor si taxelor catre stat (impozit pe ... (vezi toată discuția)