avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract vanzare-cumparare masina in Germania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract vanzare-cumparare masina in Germania

Buna ziua , recent am cumparat o masina in Germania , am facut contractul de vanzare-cumparare cu detinatorul acesteia si am achitat suma de 2550 euro . In drum spre casa acesta a facut accident cu ea iar acum nu doresc sa o mai cumpar dar detinatorul masinii nu vrea sa-mi returneze banii . Detin cartea si certificatul masinii care au ramas la mine iar numerele provizorii nu au fost scoase . Ce este de facut ?

Alte discuții în legătură

Ingrijorare acte auto andrei98 andrei98 De curand am achizitionat un autoturism de la o persoana,adus din Germania,cu numere de Germania(nu provizorii). Am toate actele la ea(brief mic,mare,carte ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Kilometrajul unui automobil dat inapoi si vanzarea ulterioara a acestuia Ionion1989 Ionion1989 Va prezint urmatoarea situatie reala: Am cumparat o masina de la vanzatorul Ion. Acesta mi-a spus ca masina are numarul de km afisati pe bord respectiv ... (vezi toată discuția)