avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic

Bună ziua! Avem un bar SRL soțul meu este administrator dar nu este angajat. Întrebarea mea este dacă putem sa beneficiem de vreun fel de ajutor, suntem o fam cu 2 copii și acum nu avem nici un venit? Menționez pe perioada de criza!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
Chisluca Monica, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor de deces si pensie de urmas S.O.S. S.O.S. Buna ziua! Avem o intrebare despre un caz special. Este vorba de o famile cu doi copii. Mama a decedat la varsta de 32 de ani. Nici ea, nici sotul nu aveau ... (vezi toată discuția)
Unde merg copiii in caz de divort dianaalexandra dianaalexandra buna ziua as vrea sa va adresez o intrebare si sa ma sfatuiti am o prietena apropiata care se confrunta cu o problema dificila are trei copii 2 fetite si un ... (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate pentru un ii lennu lennu buna ziua suntem o fam. compusa din 4 membri. Noi parintii, desfasuram o activitate agricola si producem / vindem in baza unui certificat de producator, va ... (vezi toată discuția)