avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare calatorie si storno
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare calatorie si storno

Agentia de la care am cumparat un sejur de paste ,a anulat sejurul insa refuza sa comunice cu noi desi pe e-mail am solicitat sa ni se returneze banii deoarece -desi nu ni s-a propus -nu putem reprograma.
Avem asigurare storno insa asigurarile ne-au trimis la agentie, ca sa ne dea documentele de anulare,dar aceasta nu raspunde.
Putem cere agentiei de turism sa ne arate documentele prin care hotelul refuza sa inapoieze banii agentiei de turism?
Ce putem face pentru recuperarea banilor?
Nu intelegem ptr. ce am platit asigurarea storno + asigurare calatorie la data incheierii contractului

Alte discuții în legătură

Anulare contract maria1956 maria1956 Agentia de la care am cumparat un sejur de paste ,a anulat sejurul insa refuza sa comunice cu noi desi pe e-mail am solicitat sa ni se returneze banii deoarece ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de la agenția de turism? OanaMaria D OanaMaria D Buna ziua, situatia noastra este in felul urmator: in luna ianuarie am achiziționat un pachet de călătorie in valoare de 2200e pentru luna septembrie pentru ... (vezi toată discuția)
Excursie ratata cucu_bau cucu_bau Buna seara, am si eu o intrebare, X isi cumpara bilete in luna februarie pentru a merge in vacanta in luna iunie. In luna mai sufera o operatie (ernie de ... (vezi toată discuția)