avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit o asociatie nonprofit cu un singur angajat din lipsa ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

o asociatie nonprofit cu un singur angajat din lipsa de fonduri poate apela la somaj tehnic?

eu sunt un angajat al unei asociatii nonprofit ,am salariul de 1400roni brut,2 copii in intretinere si as dori sa stiu ce taxe plateste angajatorul meu pentru mine, daca ma poate baga in somaj tehnic in loc de co fara plata?
as dori sa primesc aceste informati pentru ca am probleme la locul de munca si as vrea sa stiu cum stau intr-o perioada in care toti avem probleme cu bani
va multumesc anticipat celor ce ma puteti lamuri
Cel mai recent răspuns: contabilitate online , Contabil 18:14, 12 Decembrie 2009
Angajatorul plateste aceleasi contributii pentru salariati , indiferent de forma de organizare : contributii la fondul de pensii , fond sanatate , fond somaj; poate opta pentru somajul tehnic , ceea ce ar insemna costuri mai mici cu salariile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darile unui angajator la stat carmenspan carmenspan la un salariu brut de 804 lei as dori sa stiu cat plateste angajatorul intr-o luna la stat;va multumesc (vezi toată discuția)
Calcul salariu, ca si angajator... CrissMGC CrissMGC Buna ziua, Revin cu o intrebare la dumneavoastra intrucat nu sunt in cunostinta de cauzasi nici nu am gasit informatii pe internet... Referitor la salariuii, ... (vezi toată discuția)
Impozit platit de angajator Bogdan2009 Bogdan2009 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine pentru un salariu BRUT de 850 RON cat este salariul net si cat plateste ANGAJATORUL la stat. Mentionez ca nu exista copii ... (vezi toată discuția)