avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit platit de angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit platit de angajator

Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine pentru un salariu BRUT de 850 RON cat este salariul net si cat plateste ANGAJATORUL la stat. Mentionez ca nu exista copii in intretinere.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2009
Bogdan2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai_u , utilizator 15:11, 9 Februarie 2009
impozit salarii 75
somaj 4
cas asigurat 81
sanatate asigurat 47
toate astea i se retin angajatului
ce plateste angajatorul:
contr.accid.de munca 3, am luat in calcu un procent de 0,4% dar poate sa difere in fct.de codul CAEN
somaj 6
fond de garantare creante salariale 2
contributie sanatate 44
cas unitate 153
contrib.concedii si indemnizatii 7
comision carti de munca 6, am luat in calcul 0,75% din salariul brut dar poate fi si 0,25% daca societatea isi tine singura cartile de munca
rezulta un net de 643
Va multumesc frumos. Mi-ati fost de mare ajutor.
Va doresc o zi buna!
Buna ziua
As avea si eu nevoie de anumite informatii daca ma puteti ajuta. Daca doresc sa bag cartea de munca la o anumita firma si sa platesc eu din mana tot ce trebuie pentru un salariu de 540 care ar fi suma ce trebuie sa o dau eu angajatorului, tota suma, adica cat plateste angajatorul in total pt mine la un salariu minim pe economie.
Va multumesc
Depinde de relatia pe care o aveti cu acest angajator si de motivatia pe care o aveti.
Nu se pune in calcul relatia, pe mine ma intereseaza doar care sunt banii care in mod normal eu ar trebui sa-i platesc din mana la suma de 540 lei, care ar fi taxele si impozitele. De asemena specific si eu ca nu exista nici o persoana in intretinere.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Salariul real si salariul de pe cartea de munca MGabriel MGabriel Am un salariu real net de 1500 RON,pe aceasta valoare semnand si statul de plata. Pe cartea de munca am trecut un salariu de 880 RON (brut). Am fost nevoit ... (vezi toată discuția)
Cotizatie angajator Bogdan2009 Bogdan2009 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine pentru un salariu BRUT de 850 RON cat este salariul net si cat plateste ANGAJATORUL la stat. Mentionez ca nu exista copii ... (vezi toată discuția)
Cote contributii 2009 aida1 aida1 La o agentie imobiliara( conditii normale de munca) care sunt cotele contributiilor salariale? Angajat: cas: 10,5%; sanatate: 5,5%; somaj: 0,5%; imp.venit ... (vezi toată discuția)