Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi părinți în cazul despărțirii

In cazul in care părinții s-au separat, dar încă nu au divorțat, care este procedura in cazul copiilor: pot merge sa stea 2-3 la tata dacă mama nu este de acord?
Care sunt drepturile fiecăruia in aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:44, 9 Aprilie 2020
Părinții au libertatea să stabilească de comun acord modul în care se desfășoară legăturile personale cu copilul. În caz de neînțelegere, decide instanța de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort copil 1 an si 10 luni Lucyaly Lucyaly Buna ziua...intentionez sa divortam la notar prin comun acors..avem un copil de 1 an si 10 luni. Am cateva intrebari: programul de vizitare pt tata de cine va ... (vezi toată discuția)
Divort, relatia cu minorii pana la definitivare valikissyou07 valikissyou07 Buna seara! Am o întrebare la dvs! Sotia, sa ma rog mama copiilor mei a hotărât sa bage actele de divorț! Din acel moment nu ma lăsa sa îmi vad copiii ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil Elenapusa Elenapusa O femeie si un barbat se cunosc. Dupa o perioada femeia ramane insarcinata si face o fetita. Femeia si barbatul nu sunt casatoriti legal. Fetita este ... (vezi toată discuția)