avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum rezolv problema cu camerele de supraveghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum rezolv problema cu camerele de supraveghere

Buna Ziua ma numesc Florin si vin cu o problema .Am un vecin care si-a instalat camere de supraveghere si are două camere care bate la mine si la vecin si pe drumul public am informat poliția dar nu a luat nicio măsură a zis ca nu-i de competenta lor ce pot să fac în acest caz
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 19:38, 10 Aprilie 2020
www.dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)
Am montat camera de supraveghere la balcon si vecinul de la casa de peste drum a facut plangere penala. AdrianZet AdrianZet Buna ziua. Pentru ca am niste vecini foarte agresivi fizic si verbal, am instalat o camera de supraveghere la balcon (eu locuind la etajul 4) sa am macar un ... (vezi toată discuția)
Camere video in viata privata liviuiordan liviuiordan Buna seara. Dupa ce stiu eu sistemele de supraveghere video au un regim special. Se pot instala doar in anumite conditii si mai ales ca dreptul la viata ... (vezi toată discuția)