avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Producator Muzical fara contract - Declaratie pe ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Producator Muzical fara contract - Declaratie pe proprie raspundere

Buna ziua, sunt producator muzical si colaborez cu o casa de discuri care este ONG. As dori sa ma sfatuiti cum as putea proceda sa nu imi incetez activitatea, in sensul in care sa pot continua sa merg la locatia studio-ului unde lucrez singur. Nu am niciun fel de contract cu casa de discuri. Exista vreo posibilitate sa imi faca adeverinta? Este suficient sa aleg varianta "interes profesional" pe declaratia pe proprie raspundere? Mi se poate cere sa dovedesc ca intr-adevar colaborez cu aceasta casa de discuri, si daca da, cum pot face asta din moment ce nu exista niciun acord scris intre mine si ei?

Va multumesc!

Cu stima,
Florin

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un ii insa am niste nelamuriri poppaulnicolae poppaulnicolae Buna ziua , am 21 de ani si vreau sa infiintez un II , insa am niste nelamuriri. Mai exact vreau sa deschid un studio de inregistrari si casa de productie, ... (vezi toată discuția)
Sediu social ong-acordul vecinilor? vladv vladv Salut, 1) Daca Asociatia pe care vreau sa o infiintez nu isi va desfasura activitatea in apartamentul, sediu social, mai am nevoie de acordul vecinilor si ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot asigura? Elena Alexandra Elena Alexandra Bună seara! Am lucrat la o societate din data de 06.02.2017 pana în data de 10.06.2018 când mi am dat demisia fără preaviz. În luna august am rămas ... (vezi toată discuția)