avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ministerul de interne
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ministerul de interne

Ministerul de interne este structură MILITARĂ ? Este abilitată conform CONSTITUȚIEI să elaboreze și să IMPUNĂ: ORDONANȚE MILITARE ???
Ultima modificare: Duminică, 12 Aprilie 2020
asimi16, utilizator

Alte discuții în legătură

Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)
Disponibilizarea din m.a.i. no_payn no_payn Buna ziua, Va trimit acest caz in speranta primirii unui raspuns si eventual suport juridic. in data de 15.09.2011 am fost trecut in rezerva in urma ... (vezi toată discuția)
Pensie militarã pentru urmaºi catalincst catalincst Un fost coleg, pensionar militar, a decedat. Aş dori să aflu, în sprijinul familiei, de unde se poate ridica ajutorul de înmormântare şi care este ... (vezi toată discuția)