avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate FARA ASIGURARE AUTO IN GERMANIA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

FARA ASIGURARE AUTO IN GERMANIA

Buna ziua! La inceputul anului 2020 am.ramas fara asigurare auto (masina e inscrisa in Germania)si de atunci nu am circulat cu ea,dar sunt in Italia si nu pot pleca pana nu se linisteste pandemia COVID. La sfarsitul lunii Mai 2020 trebuie sa merg in germania cu masina pentru ca va expira si TuV-ul....intrebarea mea este:
Ce risc daca merg fara asigurare pana in germania?
Ce risc daca ma opreste?
E groasa tare?sau e doar amenda...

Nu pot face asigurare online pt ca nu mai am anmeldung(rezidenta) in germania.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Masini Motanu93 Motanu93 Eu am o masina cumparata din Germania si inscrisa in Romania. M-am intors in |Germania si muncesc si am domiciliu aici. Masina e pe numele socrului. M-au ... (vezi toată discuția)
Legislatia germana Dan Gheorghe Valentin Dan Gheorghe Valentin Am o intrebare. Actualmente lucrez in Germania si sunt anmelduit, rezident cu drept de munca. Platesc taxe si impozite in Germania. Firma cu care lucrez ... (vezi toată discuția)
Sunt in germania, tuv-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau ... Trois18 Trois18 Sunt in Germania, TUV-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau sa vin cu masina in Romania pentru a o inmatricula aici, aveti imi poate restrictiona vamesul ... (vezi toată discuția)