Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8370 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate mai mica decit pensia sociala ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate mai mica decit pensia sociala minima

Buna ziua!
Cind decizia pensiei de invaliditate este mai mica decit pensia sociala minima de 704 lei, se ia intra in plata valoarea conform deciziei sau valoarea pensiei sociale minime?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mircea Cristian , utilizator 14:33, 15 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți primi pe cupon 704 lei.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensie cod n22 Marin69 Marin69 Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 130 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)
Ce este cuantumul pensiei Claudiutiberiu Claudiutiberiu Buna ziua , am primit decizia de pensionare pt invaliditate , dar nu prea stiu ce inseamna cuantumul pensiei si motivare la final :veti incasa pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie DanielaAnd DanielaAnd Buna ziua! Sotul meu a depus actele pentru pensie de invaliditate pe data de 08.11.2019 la care iau dat gradul 2.decizia de pensie ia venit la sf.lunii ... (vezi toată discuția)