avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Asistent medical imunosupresat cronic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Asistent medical imunosupresat cronic

Buna ziua. Sint asistent medical so sufar de o boala cronica autoimuna in tratament imunosupresor. Acest lucru ma incadreaza in categoria persoanelor high risk covid 19. Exista vreo prevedere legala care sa ma protejeze, in sensul de concediu medical etc?

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de boala mathi_2_1 mathi_2_1 buna ziua. As dori daca se poate sa-mi spuneti si mie daca ma pot pensiona cu bolile pe care le am. incepand cu 24.04.2009 am fost diagnosticata cu tuberculoza ... (vezi toată discuția)
Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. sufar de boala celiaca ... symo8na symo8na Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Sufar de boala celiaca ( intoleranta la gluten),am depus dosarul la Asistenta Sociala pentru incadrare la grad ... (vezi toată discuția)
Concediu medical artenealexandra artenealexandra Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma de curierat in Bucuresti. Sufera de astm bronsic cu tratament permanent. Doctorul de familie i-a eliberat o ... (vezi toată discuția)