Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Camere video vecin

Buna ziua vecinul meu si a pus in curte 2 camere de supraveghiere(fata/spate) care, atunci cand se intorc, bat exact in curtea mea si mai mereu sunt intoarse spre curtea mea.Intrebarea mea este, prin lege are acest drept???
Cel mai recent răspuns: Lavisoni , utilizator 16:19, 28 Aprilie 2020
Legiuitorul a impus obligatia ca detinatorul sistemului de supraveghere sa instaleze camerele de asa natura uincta sa preia imagini strict in limta proprietatii sale fara a afecta intimitatea si viata privata a tetilor
Deci nu are voie. Multumesc!

ynocentta a scris:

Legiuitorul a impus obligatia ca detinatorul sistemului de supraveghere sa instaleze camerele de asa natura uincta sa preia imagini strict in limta proprietatii sale fara a afecta intimitatea si viata privata a tetilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un gard între mine și vecina dar lăsându-l pe ... Monica blangoci Monica blangoci Vreau sa fac un gard între mine și vecina dar lăsându-l pe cel vechi deci îl fac pe proprietatea mea Ea are îndreptate camere de supraveghere îndreptate ... (vezi toată discuția)