Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa fac un gard între mine și vecina dar lăsându-l pe ...

Vreau sa fac un gard între mine și vecina dar lăsându-l pe cel vechi deci îl fac pe proprietatea mea Ea are îndreptate camere de supraveghere îndreptate spre curtea mea deci as dori sa.l fac mai înalt As putea sa depășesc limita de 2 metri dacă e făcut pe proprietatea mea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:01, 22 Ianuarie 2023
Va trebuie autorizatie de constructie, daca v-o luati, inseamna ca aveti voie si peste 2 m.
Pentru constructie noua ,legal este necesar sa realizati proiect tehnic sa obtineti autorizatie de constutuire,certificat de urbanism
Legislatia in vigoare obliga detinatorul de sistem de supraveghere sa instaleze de asa natura camerele incat sa preia si sa stocheze imagini strict aferent proprietatea sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere gheorghe91 gheorghe91 Buna ziua, vecinul meu si-a instalat o camera de supraveghere pe terenul sau, problema este ca desi este indreptata de-a lungul gardului ce ne desparte, ... (vezi toată discuția)
Camere video vecin Lavisoni Lavisoni Buna ziua vecinul meu si a pus in curte 2 camere de supraveghiere(fata/spate) care, atunci cand se intorc, bat exact in curtea mea si mai mereu sunt intoarse ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini pe proprietatea mea ene_mihai ene_mihai Buna ziua! As vrea sa prezint un fapt care nu s-a mai discutat aici. Pe un teren pe care am construit o casa, m-am apucat sa fac gardul intre mine si vecinul ... (vezi toată discuția)