avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Concediu medical
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Concediu medical

Buna ziua! Ma aflu într-o situație pe care nu stiu sa o gestionez. Sunt angajată la o firmă din iulie 2019 iar in septembrie am fost diagnosticata cu tuberculoză. Pana acum 2 luni firma mi-a plătit concediul medical. Am vorbit zilele trecute la firma pentru ca am nevoie de o adeverință pentru concediul medical, acceasi pe care o luam in fiecare luna dar de data asta răspunsul pe care l-am primit a fost neclar. Specific ca luna asta trebuia sa termin medicalul dar fiind situatia actuala, doamna doctor a hotărât să urmez încă o lună tratamentul pentru ca nu se pot efectua nu stiu ce teste si o sa mai am am o lună de tratament si implicit de concediu. Cand am sunat la firma si am anunțat mi s-a raspuns ca nu stie daca imi da adeverința pentru ca nu am procedat corect, si ca ei imi plătesc concediul medical in conditiile in care statul nu le-a returnat banii. Acum sincera sa fiu nu stiu cum sa procedez in continuare. Ii inteleg si pe ei, dar mi se pare nedrept. Se poate sa primesc un ajutor, ca nu stiu cum sa procedez. Ce as putea face in cazul acesta? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! lucrez din luna august 2019 la o firma , de curand ... Frank29 Frank29 Buna ziua ! Lucrez din luna august 2019 la o firma , de curand aceasta firma s-a inchis in luna iulie 2020 si am trecut pe alta firma cu acelas patron . Eu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical artenealexandra artenealexandra Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma de curierat in Bucuresti. Sufera de astm bronsic cu tratament permanent. Doctorul de familie i-a eliberat o ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale neplatite cristi simion cristi simion Buna ziua , Va rog , foarte frumos , sa imi spuneti cum trebuie sa procedez , la urmatoarea speta : Pe data ... (vezi toată discuția)