ana cata 
	    	Utilizator

ana cata 
	    	Utilizator	    

utc 
	    	Utilizator

utc 
	    	Utilizator	    

utc, utilizator
 utc, utilizator 	
			 ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

ContSters74561 
	    	Utilizator

ContSters74561 
	    	Utilizator	    

ilmir	                   

Buna seara
Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
	                    ilmir	                   

Buna seara
Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)

Aurel_basarab	                   

buna ziua vas ruga sa ma ajutati,. am o intrebare cum sa deschid o firma in romania anume in domeniul constructiilor..cit ma coasta ce taxe am de achitat si de ... (vezi toată discuția)
	                    Aurel_basarab	                   

buna ziua vas ruga sa ma ajutati,. am o intrebare cum sa deschid o firma in romania anume in domeniul constructiilor..cit ma coasta ce taxe am de achitat si de ... (vezi toată discuția)

YoN_3L	                   

Buna. Sunt din Republica Moldova si imi fac studiile in Romania. Pot sa infiintez SRL? daca da, atunci care sunt actele necesare?  (vezi toată discuția)
	                    YoN_3L	                   

Buna. Sunt din Republica Moldova si imi fac studiile in Romania. Pot sa infiintez SRL? daca da, atunci care sunt actele necesare?  (vezi toată discuția)