avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Contract abuziv
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Contract abuziv

Bună seara am nevoie de ajutorul vostru pentru a-mi lua un dubiu din sufle... Datorita situației am fost nevoiți sa mutam data nuntii din păcate muzica nu este disponibila anul viitor dar nici din avans nu vor sa restituie nimic chiar dacă i-am anunțat 5 luni înainte... Banii știu ca nu o să-i mai vad dar modul în care mi-a vb domnișoara cântăreața m-a pus pe gânduri când i-am adus în vedere ca contractul de prestări servicii după părerea mea nu este în regula deoarece nu are clauze de reziliere in caz ca se întâmplă ceva iar dacă din nefericire nu poți sa mai colaborezi cu ei profita și își inventează clauze care nu sunt scrise nicăieri în contract menționez ca am și dovada plăti direct în contul domnișoarei. As dori sa știu dacă este un contract abuziv sau nu și dacă pot sa fac ceva în sensul asta mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 3 Mai 2020
Andreea.Chiper, utilizator

Alte discuții în legătură

Avans formatie 123456anca 123456anca Am avut nunta programata acest an , dar datorita pandemiei am fost nevoita sa o mut la anul.Cand am facut modificarea nu am luat legatura cu cei de la muzica ... (vezi toată discuția)
Avans lautar, nuntă amânată covid-19 Adelina.Alexandru Adelina.Alexandru Anul trecut am semnat un contract cu o formatie muzicala pentru nunta noastra ce urma a avea loc in data de 06iunie2020. Covid-19 ne-a încurcat planurile... ... (vezi toată discuția)
Conflict cu formatia de la nunta laurentziu_28 laurentziu_28 Buna ziua, Anul trecut in luna octombrie m-am intalnit cu reprezentantul unei formatii de muzica populara,am discutat cu acesta si am ajuns la intelegerea de ... (vezi toată discuția)