avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie Bulgaria

Am primit de plata o amenda pe teritoriul Bulgariei si as dori sa stiu daca o platesc in euro sau leva,
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:04, 4 Mai 2020
Eu as plati in moneda in care a fost emisa amenda, sa nu existe apoi diferente datorita cursului valutar sau de orice alta natura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

tarife in valuta ptr.bilete de avion barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am urmatoarea problema si as dori daca stie,sa ma ajute cineva!! Pentru o deplasare in strainatate,am contractat mai multe bilete de avion. -am contractat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua azi am observat la banca unicredit ca : la o plata ... mircea.g mircea.g buna ziua azi am observat la banca Unicredit ca : la o plata facuta in Bulgaria in leva cu cardul de lei, suma de fapt a fost convertita in Euro si apoi in ... (vezi toată discuția)
Amendă radar bulgaria gheo304 gheo304 Ieri am primit o amendă radar din Bulgaria. Fapta a fost comisă în data de 12.03.2017! Mi se indică să fac o plată de 100. Leva într-un cont al Băncii ... (vezi toată discuția)