avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Neplată
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Neplată

Bună ziua, mă numesc Roman S. Și lucrez în domeniul naval fluvial pe Dunărea de sus și Rhin. Am lucrat la o firma de pasagere,am plecat din firma cu demisie pe 6 martie fără preaviz și am fost deacort de amble părți sa mi se oprească din salariu 25% Acum firma nu vrea sa îmi mai plătească 180 euro pe care toți colegii mei au primit-o, eu lucrând în același perioadă cu ei. Vorbesc de perioada 21 februarie 06 martie când a fost ultima mea zii de lucru cu firma respectivă. La firma respectiva la sfârșitul luni februarie cam de pe 24 pana pe 6 martie vin toți șefii și se discuta planul pe anul în curs. Ce care sunt în perioada aceea la vapor primesc 20 euro pe zii în plus la salariu. Cum colegii cu care am lucrat în aceea perioada au primit și eu nu, ma cam deranjează tare acest aspect. As putea sa fac ceva în acest sens dacă tot nu o sa dorească ma ma plătească și pe mine ca pe colegi.
Mulțumes frumos pentru timpul acordat.
O zii însorită să aveți.

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu daca suma pe care am primit-o de la angajator este corecta GabrielaR2710 GabrielaR2710 Buna ziua! Am lucrat cu contract de drepturi de autor pana pe data de 25 februarie 2018. Am avut un salariu net de 1500 de lei, iar in data de 12 martie am ... (vezi toată discuția)
Neacordare bonus salarial marinelaman marinelaman Buna ziua. Speta mea este urmatoarea: in februarie 2011 am fost angajata la o firma pe postul de referent licitatii. Contractul de munca s-a incheiat pe o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am lucrat la o firma de paza pana de curand. cand ... popescueugen popescueugen Bună ziua! Am lucrat la o firma de paza pana de curand. Cand mi s-au dat acele acte care se primesc atunci cand parasesti o firma, am citit si am observat ... (vezi toată discuția)