Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			 Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

nadiavalorz 
	    	Utilizator

nadiavalorz 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
TOTI!
Nu se poate stabili, fara o sentinta sau hotarare, ce este al fiecaruia!
 nadiavalorz 
	    	Utilizator

nadiavalorz 
	    	Utilizator	    

Le puteti folosi dar sa nu iscati conflicte cu ceilalti...
 nadiavalorz	                   

Daca nu sa dezbatut succesiunea dupa tata,cum pot sa mi folosesc dreptul daca sintem 3 frati si sintem in urá (succesiunea nu poate fi finalizata pentru ... (vezi toată discuția)
	                    nadiavalorz	                   

Daca nu sa dezbatut succesiunea dupa tata,cum pot sa mi folosesc dreptul daca sintem 3 frati si sintem in urá (succesiunea nu poate fi finalizata pentru ... (vezi toată discuția)

alexandru55	                   

Tatal meu a decedat in dec 2006. In urma decesului au ramas niste ternuri mostenite de acesta prin partaj succesoral de la parintii lui si casa construita cu ... (vezi toată discuția)
	                    alexandru55	                   

Tatal meu a decedat in dec 2006. In urma decesului au ramas niste ternuri mostenite de acesta prin partaj succesoral de la parintii lui si casa construita cu ... (vezi toată discuția)

marytopi	                   

Buna,dupa decesul tatalui meu am ajuns la intelegere verbala cu fratele meu sa ramin eu cu casa parinteasca si el cu restul bunurilor ramase terenuri si etc.In ... (vezi toată discuția)
	                    marytopi	                   

Buna,dupa decesul tatalui meu am ajuns la intelegere verbala cu fratele meu sa ramin eu cu casa parinteasca si el cu restul bunurilor ramase terenuri si etc.In ... (vezi toată discuția)