Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

In cazul modificarii schitei cadastrale la solicitarea vanzatorului, in vederea incheierii CVC pentru o suprafata mai mica decat cea promisa, se poate recupera de catre cumparator lotul neinscris in CF si lipsa vizibila din schita cadastrala cu rea-credinta? ce se intampla cu acea parcela?
 XYU 
	    	Utilizator

XYU 
	    	Utilizator	    

Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

vanzarea unei suprafete mai mici decat cea promisa verbal se poate recupera de catre cumparator in instanta? spre exemplu ma gandesc la inselaciune? schita cadastrala a fost modificata de vanzator in sensul diminuarii unei parcele in vederea pastrarii pentru sine a parcelei - aratand alte limite cadastristului.
 XYU 
	    	Utilizator

XYU 
	    	Utilizator	    

XYU, utilizator
 XYU, utilizator 	
			 Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

Ce se intampla cu acea parcela neinscrisa in cadastru?
 dumifilote	                   

In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
	                    dumifilote	                   

In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)

hot77cmc	                   

Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
	                    hot77cmc	                   

Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)

XYU	                   

Care este actiunea de fond, urmata de rectificare CF ce poate fi invocata in speta urmatoare:  modificare schita cadastrala (lipsa parcela), in sensul ... (vezi toată discuția)
	                    XYU	                   

Care este actiunea de fond, urmata de rectificare CF ce poate fi invocata in speta urmatoare:  modificare schita cadastrala (lipsa parcela), in sensul ... (vezi toată discuția)