avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Perioada de urgentă și concediul de creștere copil ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Perioada de urgentă și concediul de creștere copil grădiniță

Bună ziua,
Îmi puteți spune va rog, cum se poate proceda după ridicarea stării de urgenta, cu copilul în vârstă de 3 ani, care nu poate merge la grădinița, deoarece este închisă. Permite legea unuia dintre părinți să rămână acasă si pentru perioada următoare, este reglementată în lege și această situație, de după starea de urgenta? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am dreptul de vizita stabilit prin hotarare judecatoreasca ... AdrianFerreira AdrianFerreira Buna ziua, Am dreptul de vizita stabilit prin hotarare judecatoreasca astfel, dupa implinirea varstei de 3 ani pot petrece 4 zile pe saptamana in perioada ... (vezi toată discuția)
Ambii parinti simultan in ccc cu copii diferiti ContSters466787 ContSters466787 Buna ziua, Sotia este in ccc cu primul copil care implineste varsta de 2ani in aprilie,dar este cu grad de handicap mediu cu prelungire pana la 3 ani, are ... (vezi toată discuția)
Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)