avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII NEEFECTUATA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII NEEFECTUATA

Buna ziua,
Dupa obtinerea unei solutii favorabile primariei pentru efectuarea muncii in folosul comunitatii a unui debitor - pentru amenzi neplatite si inregistrate la taxe si impozite locale - acesta nu s-a prezentat in decurs de 2 ani , sa presteze orele de munca. Ce se poate face in aceasta situatie ? Se da la scadere amenda dupa ce se constata ca a intervenit prescriptia sau se introduce o noua actiune in instanta pentru transformarea ei inapoi in amenda si se urmareste executarea pana intervine prescriptia ( este posibil ca instanta sa respinga cererea in acest sens)? Este un cerc vicios si legea este destul de evaziva .

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii - cine poate solicita si pentru ce. giv giv Daca o persoana fizica datoreaza fiscului o suma de bani pe care nu o poate plati ce reprezinta cheltuieli de judecata sau o amenda pentru ca nu a depus in ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie neplatite MorarMarius MorarMarius Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Transformare amenzi in munca in folosul societatii vasilica53 vasilica53 Care este modalittea si documentatia necesara pentru punerea in aplicare ? (vezi toată discuția)