avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic

Am beneficiat pe luna aprilie de șomaj tehnic ca salariat( eram angajata ziua ) dar am avut un contract de colaborare ca Pfa pt aceeași perioada cu același angajator pt perioada nopții. E in regula ?

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic și contract part time Tadrian82 Tadrian82 Sunt angajat la un restaurant și beneficiez de șomaj tehnic din luna martie în luna aprilie am început o colaborare cu un cămin de bătrâni și am semnat ... (vezi toată discuția)
Poti primi somajul tehnic cand ai pfa? biosen biosen Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Se poate primi somaj tehnic daca ai si PFA. De la firma la care lucrez (cu CM,8 ore pe zi), am fost trimis 3 luni in ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj daca in ianuarie 2010 am avut concediu de odihna? preda ioana preda ioana buna seara....pe 24 februarie imi expira contractul de colaborare la firma la care lucrez momentan....mi-am intrebat seful daca am dreptul la somaj???dansul ... (vezi toată discuția)