avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere parintii medici
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere parintii medici

Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: eu medic lucrez, sotia medic sta acasa pentru ca avem un copil sub 12 ani, suntem angajati la aceeasi firma, bunicii nu ne pot ajuta. As dori sa stiu daca exista posibilitatea ca angajatorul sa refuze sotiei dreptul de a sta acasa pentru a supraveghea copilul. Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului ContSters58051 ContSters58051 am un copil de 4 luni si incepand cu data de 15 mai trebuie sa incep serviciul, mentionez ca inainte de a naste lucram la o firma privata avand o vechime de 2 ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Lntoarcerea la adresa unde am domiciliul! ursu1980 ursu1980 Buna seara, Am o situatie mai speciala si as dori sa stiu din punct de vedere legal daca exista posibilitatea sa ma reantorc la adresa unde am domiciliu in ... (vezi toată discuția)