avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bonificatia pentru cei ce nu pot beneficia de zilele ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bonificatia pentru cei ce nu pot beneficia de zilele libere

Buna ziua!
Eu si sotul meu facem parte din categoriile ce nu pot beneficia de zilele libere pt copii(sanatate si MAI) avand o fetita de 10 ani.
Am hotarat ca eu sa fiu cea care depune documentele pentru indemnizatie.
Depunerea actelor a durat destul de mult (pana cam pe 26 martie)pentru ca serviciul Runos nu gasea o formulare corecta care sa cuprinda tot ce isi doreau ei in acoperi toate cele necesare in declaratie.
Unele dintre colege au trimis cereri improvizate,altele am asteptat.
In ziua salariului constatam ca pe luna martie suntem platite doar cateva zile din totalul celor 11 conform starii de urgenta.
Motivatia a fost ca legea 19/2020 prevede ca indemnizatia se acorda de la data depunerii cererilor nu de la.inceputul starii de urgenta.
Ori nu exista,ori nu gasesc eu aceasta mentiune in lege.
Ma poate ajuta cineva in acest sens?
Multumesc frumos!
Numai bine tuturor!

Alte discuții în legătură

Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Concediu special 2020 anaghincioiu anaghincioiu Buna ziua! Conform Legii nr.19/2020 cu privire la acordarea zilelor libere pentru ingrijire copil, perioada de acordare este doar pana la 03.04? 03-21.04 este ... (vezi toată discuția)