avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria nu vrea sa mi predea concesiunea .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria nu vrea sa mi predea concesiunea .

In urma unei licitatii am cumparat o locuinta de la o firma aflata in faliment.
Terenul pe care este construita este concesionat de primarie vechiului propietar,Am fost la primarie sa preiau concesiunea conform act vanz cumparare si a extrasului de carte funciara dar acestia refuza sa o predea asa cum este in cartea funciara si in contractul de vanzare cumparare cadastrul si intabularea cartea funciara are 434 m ei vor sa mi dea numai 214 m practic imi taie casa in doua pretinzand ca consiliul local par fi reziliat 220 m2 din concesiune fara sa modifice in cartea funciara imi arata o hotarare a consiliului local din 2015 actul de vanzare cump este din 2020,Firma de la care am cumparat pierduse locuinta in 2012 cand a fost execut definitiv . Mam adresat ocpi si pe adresa care mi au trimis sun ca din punct de vedere juritic terenul imi apartine si nu au compeenta in refuzul primariei , Doresc un sfat ce pot face in continuare,Multumesc pentru o event indrumare.

Alte discuții în legătură

Primaria nu vrea sa mi mai concesioneze o parte din terenul pe care sa construit o casa pe care am cumparato nelu_nedi nelu_nedi Prin act vanz cumparare am dobandit o locuinta construita pe terenul primariei printrun contract de concesiune .Cand m am dus la primarie sa preiau ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)