Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract rcs rds

Cu stima . Am o matuse cu varsta de 95 de ani , internata la un Azil de batrani ( are Contract de furnizare servicii sociale )si care sufera de dementa severa . Nu are copii iar mostenitorii refuza sa mai plateasca abonamentul la RCS RDS .
Am solicitat informatii de reziliere , la centrele RCS, dar toti au spus ca singura persoana care poate rezilia conatractul , este titulara lui , adica matusa de al Azil care nu se poate deplasa , nu este in depline facultati mentale etc. Ce am observat in discutiile cu reprezentantii RCS este ca toti incearca sa ma " abureasca " spunandu-mi ca dupa decesul matusii , cand o fi acela, mostenitorul legal va fi indreptatit sa renunte la constract ?!
Va rog dati-mi si mie un sfat, cum pot rezolva aceasta reziliere , eu fiind singurul dintre mostenitori care mai este interesat de rezolvarea acestui caz ?. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: emil52 , utilizator 22:41, 20 Mai 2020
mai intai, daca persoana traieste, nu exista mostenitori!
daca persoana este incapabila, exista desigur exista un tutore desemnat legal. acesta are dreptul de a incheia documente in numele titularului
Multumesc, dar pentru desemnarea unui tutore legal trebuie sa aiba un certificat medical , sa fie vazuta de o comisie medicala etc . timp in care eu trebuie sa platesc abonamentul sau sa astept sa moara , succesiunea .... ani buni de asteptat . Oare sa nu existe si o cale mai scurta ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama, de 85 de ani, a fost diagnosticată cu demență ... FIICA3 FIICA3 Buna seara. Mama, de 85 de ani, a fost diagnosticată cu demență accentuată. Fratele i a făcut contracte de telefonie mobila (3) fără acordul si ... (vezi toată discuția)
Imputernicire, curatela, interdictie persoana bolnava Delia2019 Delia2019 Buna ziua Matusa mea de 78 ani a fost instalata luna aceasta la un azil de batrani, cu dosar medical recent care precizeaza schizophrenie si dementa. Ea are o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rcs-rds sebastianbugan sebastianbugan Buna ziua.Cum pot rezilia contractul cu RCS-RDS,avand in vedere ca este un caz de forta majora,casa a ars in intregime,proprietarul locuia singur si este in ... (vezi toată discuția)